fbpx

Filmstudie i Aarhus

Film er sanser, æstetik og historier.

Det er et medie, der kan formidle som intet andet. Det kan få os til at føle alt fra ekstatisk eufori, til dyster melankoli — eller bare få et publikum til at grine, hvilket vi har et særligt talent for.

Denne formidling vil vi hos BigBrain Productions gerne hjælpe dig med at eksekvere i din kommende film. Tag et kig på vores forrige produktioner, og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig. Vi tilbyder jyske priser, tysk grundighed og fransk finesse. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os - eller kom forbi til en snak i vores filmstudie i Aarhus!

 

 

BigBrain's personale

 

Victor Fog

Partner / Creative Director

Victor lavede sin første film som 13 årig, og resultatet udskrives i dag som sovemedicin. Selvom han burde være stoppet, så fortsatte han, og er i dag blevet en dygtig og kreativ filminstruktør, med prisvidende film i ryggen. Han er uddannet på Mulitplatform, Storytelling & Production og er en mand fuld af kreative, sjove og skøre idéer, som han gerne deler ud af.

51336518 • victor@bigbrain.dk

Oliver Franck

Partner / Creative Director

Oliver er en talentfuld filminstruktør, som er headhuntet direkte fra hovedstaden. Tidligere produktionschef for Aller Media, men har nu valgt at indtage Aarhus og vise jyderne hvordan man laver film! Oliver er oprindelig uddannet fra skuespillerskolen og optræder derfor både foran, så vel som bagved kameraet.

28740087 • oliver@bigbrain.dk

Oliver Degn

Producer

Oliver (den 2.) er manden med det praktiske overblik i vores filmstudie. Han holder hovedet koldt og har styr på tropperne i de travleste dage. Han har sort bælte i Excel, og han kan gøre skøre idéer til realiteter. Han er samtidigt et roligt væsen født med en guldtunge, og skaffer dermed alt hvad hjertet begærer, når filmene bliver rigtig store!

53601907 • degn@bigbrain.dk

Otto Olrik

Tilrettelægger & Klipper

Otto startede sin karriere som tryllekunstner, og blev i en tidlig alder YouTuber. Siden da er historiefortællingen blevet en passion, hvor i sær det originale samt humoristiske trækker. Han har rig erfaring, som tilrettelægger og klipper for DR Ultra og Dreamhacksportgames, men har yderlige også skrevet, produceret og medvirket i utallige produktioner.

60646080 • otto@bigbrain.dk