fbpx

Hoffet Hos BigBrain

 

Film er sanser, æstetik og historier.

Det er et medie, der kan formidle som intet andet. Det kan få os til at føle alt fra ekstatisk eufori, til dyster melankoli — eller bare få et publikum til at grine, hvilket vi har et særligt talent for.

Denne formidling vil vi hos BigBrain Productions gerne hjælpe dig med at eksekvere i din kommende film. Tag et kig på vores forrige produktioner, og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig. Vi tilbyder jyske priser, tysk grundighed og fransk finesse. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os – eller kom forbi til en snak i vores filmstudie i Aarhus!

Victor Fog

Instruktør & Producer

Victor lavede sin første film som 13 årig, og resultatet udskrives i dag som sovemedicin. Selvom han burde være stoppet, så fortsatte han, og er i dag blevet en dygtig og kreativ filminstruktør, med prisvidende film i ryggen. Hans spidskompetence er at skrive og instruere film med humor og comedy, som får en hulens masse visninger. Mange kender måske også Victor fra hans videoer på sociale medier, hvor han har fået samlet sig en følgeskare på 60.000 følgere.

 
51336518 • victor@bigbrain.dk

Oliver Franck

Instruktør & Klipper

Oliver er en talentfuld filminstruktør, som er headhuntet direkte fra hovedstaden. Tidligere produktionschef for Aller Media, men har nu valgt at indtage Aarhus, og vise jyderne hvordan man laver film! Oliver er oprindelig uddannet fra skuespillerskolen og optræder derfor både foran, så vel som bagved kameraet. Hans spidskomptence er det visuelle, rytme og tempo. Man falder ikke søvn, når man ser Olivers film, for der er ofte fart på med en god energi og action fra start til slut! 

 

28740087 • oliver@bigbrain.dk

Otto Olrik

Tilrettelægger & Klipper

Otto startede sin karriere som tryllekunstner, og blev i en tidlig alder YouTuber. Siden da er historiefortællingen blevet en passion, hvor i sær det originale samt humoristiske trækker. Han har rig erfaring, som tilrettelægger og klipper for DR Ultra og Dreamhacksportgames, men har yderlige også skrevet, produceret og medvirket i utallige produktioner.

 

 

 
60646080 • otto@bigbrain.dk

Oliver Båge

Praktikant & Fotograf

Oliver er en talentfuld fotograf fra uddannelsen Multiplatform, Storytelling & Production, som vi har æren af at have hos BigBrain for en stund. Oliver drømmer om at skyde biograffilm, hvilket vi er sikre på, nok skal gå i opfyldelse en dag! 

Jesper Holm

Lydmand

Lyden er utrolig vigtig for vores film. Derfor har vi et tæt samarbejde med vores eksterne lydmand Jesper, som får alt til at spille og lyde som en milliard!